Voor meer informatie bekijk onze website www.autocleaningtraa.nl

Onze diensten

Wij hebben voor uw de volgende pakketten:

Pakket 1: Compleet reinigen van uw voertuig
Het compleet reinigen van voertuigen houdt in dat alle delen en materialen die aan en op en in een voertuig zitten, weer hun oorspronkelijke kleur en staat terug krijgen.
De lak zal uiteraard eerst goed gereinigd moeten worden en vervolgens een polijstbehandeling ondergaan, om deze weer een diepe glans en krasvrij uiterlijk te geven. Na het reconditioneren van de lak is absoluut belangrijk deze te voorzien van een goede bescherming, dit kan zijn een waslaag of eventueel een lakpantser zoals Waxoil.
De kunststof delen dienen ook weer eerst goed gereinigd te worden alvorens deze te behandelen of op kleur te brengen.
Het reconditioneren van het interieur houdt ook weer in dat alle delen goed gereinigd worden, de stoelen en vloer zullen gediepstoomt worden eventueel als het een leder interieur betreft wordt het leer gereinigd en met een verzorgingsproduct behandeld. De velgen, deurranden, ramen, dashboard, bumpers en motor enz. vallen onder een complete behandeling.
Een volledig gereconditioneerd voertuig ziet er dus weer als nieuw uit!

Pakket 2: Compleet reinigen van de buitenzijde van uw voertuig
Het reconditioneren begint al in onze wasplaats waar wij eerst al het losse vuil verwijderen dat zich in de loop der tijd heeft verzameld op de meest uiteenlopende plaatsen.
Blaadjes en dergelijke verzamelen zich vaak in ruimtes waar ook afwateringskanalen zitten die verstopt kunnen raken en vol met water blijven staan (dit kan schade veroorzaken aan bijv. de kachelmotor of ruitenwissermotor). Daarom wordt iedere auto eerst d.m.v. een compressor schoongeblazen en daarna pas met een hogedrukreiniger schoongespoten.
Hierna word de lak gewassen met een ontvettende shampoo om al het vuil uit de lak te halen.
Na het volledig reinigen van de carrosserie wordt de lak met een speciale methode ontdaan van allerlei soorten lakvervuiling (boomhars, vliegen, spinnenpoep, industrievuil). Na deze behandeling word de auto gepolijst waardoor alle was(straat) krasjes verdwijnen. Ook doffe en verweerde delen worden weer opglans gebracht en deze worden opnieuw voorzien van een waxlaag.
De bumpers en velgen en ramen horen tevens bij deze behandeling.

Pakket 3: Compleet reinigen van de binnenzijde van uw voertuig
Het interieur wordt ook weer eerst volledig doorgeblazen met lucht en vervolgens met de grootste zorg uitgezogen.
Het dashboard, de deurpanelen en alles wat van kunststof is wordt bij ons grondig gereinigd en behandeld met dashfresh waardoor het weer de oorspronkelijke kleur terug krijgt.
De bekleding zal vanzelfsprekend ook gereinigd worden en de vloermatten worden met een stoom reiniger grondig schoongespoten waarbij echt ieder zand korreltje verwijderd wordt. Dit alles resulteert uiteindelijk tot een brandschoon en superfris interieur! Hierna kan indien gewenst een geur behandeling toegepast worden met diverse geuren.
De ramen en deurstijlen horen uiteraard bij deze behandeling.

Pakket 4: Compleet reinigen van de binnenzijde van uw voertuig + ozonbehandeling
Mocht er na het reinigen van het interieur toch nog een onaangename geur in de auto hangen, dan is een ozonbehandeling aan te raden.
Een ozonbehandeling houdt in dat er een apparaat in de auto wordt geplaatst dat ozongas produceert. Ozongas bestrijdt nare geuren zoals rooklucht, hondenlucht of wat voor nare lucht dan ook, door simpelweg alle bacteriën te doden (zowel de goede als de slechte) die deze geur veroorzaken. De auto dient dan 24 uur bij ons te blijven staan.

Pakket 5: Kleine en losse behandelingen
Bij pakket 5 kunt u zelf bepalen wat u gereinigd wilt hebben. Dat kan zijn een stoel reinigen omdat daar een baby overheen heeft gespuugd, of dat kan zijn dat u gewoon een keer de motor van de auto een keer goed schoon wilt hebben.
Ook enkel de velgen en banden kunnen gewoon behandeld worden.

Ook voor al uw kleine wensen kunt u bij ons terecht.

Pakket 6: Wassen + licht interieur
Voor enkele bedrijven is het nodig doordat verschillende medewerkers vaak wisselen van auto's, de auto wekelijks wordt gewassen en uitgezogen. Bij deze behandeling wordt de auto gewassen, uitgezogen en de ramen gedaan. Hiervoor kan een prijsafspraak voor gemaakt worden.